Mitt CV - Logga in

Glömt lösenord?
  • Information

Placering: Landskrona
Referensnr: 8830
Sista ansökningsdag: 2019-12-31

  • Kontaktperson

Sigfrid Rytten
Tel: 070 - 511 11 08
sigfrid.rytten@sourcingpeople.se

  • Ansökan

För att lämna din ansökan till tjänsten behöver du vara registrerad hos oss. Är du redan registrerad? Logga in nedan.

Logga in

Registrera CV

Skriv ut

SourcingPeople - Rekrytering av ledare och specialister inom inköp och supply chain.

Strategisk Inköpare Elektronik

Strategisk Inköpare - Elektronik ASSA ABLOY Entrance Systems är världens mest mångsidiga leverantör av automatiska entrélösningar för dina byggnaders framsida, baksida och insida. Med ett heltäckande synsätt på flödet av människor, varor och fordon skapar vi säkra, praktiska, trygga och tillförlitliga automatiska entrélösningar – med bästa möjliga balans mellan kostnad, kvalitet och livstidsprestanda. 

ASSA ABLOY Entrance Systems söker nu en Strategisk Inköpare Elektronik med placering i Landskrona.  

Utmaningen
Inköpsorganisationen inom Assa Abloy utvecklas ständigt och är en viktig funktion för företagets framtid. Positionen som Strategisk Inköpare inom elektronik, tillsätts nu för att utveckla inköpsfunktionen. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att vara inköps- och materialspecialist inom området. Du kommer vara den inom företaget som kommer stötta övriga inom organisationen med kunskaper inom elektronikområdet.  Det innebär att tidigt i inköpsprocessen ge produktutveckling, förslag på tänkbara leverantörer och produktionstekniker. Viktigt är också att bygga och säkra upp en tänkbar leverantörsbas så att Supply Chain processen optimeras, så vi förbättrar time to market.  

Du identifierar och samordnar sakägares behov i syfte att finna synergier, initierar nya lämpliga materialval, utvecklar, driver upphandlingar samt förhandlar och tecknar avtal, både nationellt och internationellt. Ansvaret omfattar även att analysera, utvärdera och följa upp våra leverantörers prestationer, nya såsom gamla, samt att säkerställa goda relationer med såväl externa som interna intressenter. Assa Abloy har högt ställda etiska krav på både sina leverantörer och medarbetare. Du ska vara en god representant för företagets värderingar och vision.

Dina egenskaper
Högskoleutbildning eller liknande är ett krav för att söka denna tjänst. Du ska dessutom ha flerårig praktisk erfarenhet av strategiskt inköp inom elektronik.
Du är trygg, stabil och har självinsikt. Ser relationer i rätt perspektiv samt skiljer på det personliga och professionella. Du är uthållig och förblir motiverad och effektiv trots bakslag och besvikelser. Du arbetar på tills projekt är avslutade eller resultat uppnådda.
Du ska ha lätt för att samarbeta när du arbetar med andra människor. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.
Du värderar bra och har gott omdöme när du gör korrekta avvägningar och prioriteringar.
Du ska ha god förståelse för de fackmässiga aspekterna av arbetet. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. Du ska också kunna vara en kunskapsresurs för andra.
Du ska också vara en problemlösare som arbetar bra med komplexa frågor. Analyserar och bryter ner problem i sina beståndsdelar och löser komplicerade problem.  

Vårt erbjudande
Vi erbjuder en utmanande tjänst på ett dynamiskt, expansivt och nytänkande företag. Du har stor frihet och ett stort mandat inom det egna ansvarsområdet, och samarbetar med övriga avdelningar inom företaget under ledning av Global Sourcing Manager Mer information om ASSA ABLOY Entrance Systems finns på www.assaabloyentrance.se
Kontaktperson


Tel:

Andra aktuella tjänster

Supply Chain Controller - Interim

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Norra Göteborg

Läs mer

Manager Projektinköp, Airborne ISR

Företag: Saab Aircraft
Placering: Linköping

Läs mer

Inköpare

Företag: Elvaco
Placering: Kungsbacka

Läs mer

Inköpskonsult -Medtech

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Göteborg

Läs mer

Inköpskonsult - Inköp/planering

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Malmö

Läs mer

Kvalitetskonsult - Direkt material

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Halmstad

Läs mer

Inköpskonsult - Automotive

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Norra Skåne

Läs mer

Inköps- och logistikkonsulter

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Hela Sverige

Läs mer

Kontakta oss

Svara på frågan för att verifiera din förfrågan.

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Stockholm

Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
101 23 Stockholm
Tel: 08-21 40 90
info@sourcingpeople.se

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se

Göteborg

World Trade Center
Mässans gata 18
402 24 Göteborg
Tel: 031-16 21 00
info@sourcingpeople.se