Professionell Rekrytering

Vi vet att framgång inte bara skapas av toppresterarna inom ett företag. Alla inom ett företag har betydelse, det är den gemensamma kunskapen och kompetensen som räknas. Allas talang och engagemang skall ge bränsle till framgång. Att hitta rätt människor med potential och förmåga att påverka företagets långsiktiga lönsamhet är en av de mest kritiska rekryteringsfrågor ett företag står inför idag.

Vi inom Sourcingpeople arbetar med företag och organisationer i hela Sverige, där vi hjälper till att identifiera och säkra de bästa möjliga kandidaterna till olika positioner. Med tre kontor och en egen stor kandidatdatabas som spänner över ett flertal branscher och funktioner, kan vi erbjuda olik a sök- och rekryteringslösningar.

När det gäller att identifiera och attrahera talanger inom inköp och supply chain som kan påverka, har våra rekryteringkonsulter några viktiga fördelar kopplat andra rekryterare.  Vi har ett stort nätverk inom inköp och supply chain, våra rekryteringskonsulter har alla gedigen kompetens och kunskap inom områdena de rekryterar inom. Alla har själva rekryterat till tjänster som de har haft ett managementansvar inom. Vilket ger dem en självklar kunskap om behovsbilden inom de områden de rekryterar. En annan är vår egen webbaserade tekniska miljö och kandidatverktyg som hjälper oss att effektivisera processen.

Dessutom har vi tillgång till väl utvecklade kompetensmappning modeller som ger oss en mycket god förmåga att bedöma potentiella kandidater och korrelera kompetens med arbetsbeskrivningar.

Vi erbjuder även olika lösningar som är perfekta för de tillfällen då du behöver rekrytera inom en speciell nisch eller bransch där vi har tillgång till ett stort antal kandidater som är prekvalificerade. Med den rekryteringsmetodik som vi använder, kan vi leverera rätt person med rätt kompetens och rätt färdighet inom den tidsram som kommit överens om.

Våra rekryteringskonsulter levererar specialistkompetens inom några av följande områden:

  • - Handel
  • - Industri & Teknologi
  • - Business Services
  • - Telecom
  • - Life Science och Läkemedel
  • - Offentlig sektor

Kontakta oss

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se