Mitt CV - Logga in

Glömt lösenord?
  • Information

Placering: Helsingborg
Referensnr: 9080
Sista ansökningsdag: Löpande intervjuer

  • Kontaktperson

Sigfrid Rytten
Tel: 070 - 511 11 08
sigfrid.rytten@sourcingpeople.se

  • Ansökan

För att lämna din ansökan till tjänsten behöver du vara registrerad hos oss. Är du redan registrerad? Logga in nedan.

Logga in

Registrera CV

Skriv ut

SourcingPeople - Rekrytering av ledare och specialister inom inköp och supply chain.

Strategisk Inköpare

Ecolean grundades 1996 i Helsingborg, Sverige. Innovation har alltid varit grundläggande för Ecolean. Konceptet att använda en minimal mängd råmaterial för att producera en unik flexibel lättviktsförpackning och effektivt fyllningssystem har etablerats av personer med stor kunskap och lång erfarenhet inom den globala förpackningsindustrin. Idag är Ecolean ett snabbt växande och globalt expanderande företag som kontinuerligt utvecklar sina produkter för att möta nya kunders och konsumenters krav. Ecolean har kommersiell verksamhet i 30 länder, de största marknaderna är Kina och Pakistan. Ecolean sysselsätter närmare 400 personer. Huvudkontoret ligger i Helsingborg, Sverige. Läs mer på www.ecolean.com  

Ecolean växer, och i processen att göra det letar vi efter någon som kan öka vår kapacitet för inköpsbesparingar och leverantörshantering.  

Vi söker nu en Strategisk Inköpare  

Som strategisk inköpare ansvarar du för att utveckla och genomföra vår hållbara inköpsstrategi för någon av våra inköpskategorier inom Ecolean. Målet är för uppdraget är att utnyttja synergierna inom våra olika inköpssegment och stödja andra Ecolean-enheter. I huvudsak betyder det att din projektledningsförmåga kommer att sättas på prov och kräver att du navigerar i ett komplext affärslandskap samtidigt som du upprätthåller goda relationer med intressenter i hela organisationen.

För rätt kandidat erbjuder vi ett roligt och spännande jobb, där du kan ha stor inverkan på Ecoleans framtida inriktning. Vi kommer att lita på dig och vi förväntar oss att du gör ditt bästa!  

Ditt uppdrag.
Förutom att fastställa den övergripande inköpsstrategin för affärssegmentet, kommer du att arbeta med att leda projekt med tydligt fokus på kostnadsreduktions- och förbättringar inom ditt kommande inköpssegment genom förhoppningsvis tydligt kommunicerade planer. Du kommer också att vara en drivande kraft för förändring och främja en tvärfunktionell förbättringskultur genom ditt samarbetstänkande och genom att bidra till upprättandet av Best praxis så att vi kan uppnå en Supply Chain-funktion i världsklass.  
Ytterligare ansvarsområden inkluderar, men är inte begränsade till:
•       Ansvarig för att driva våra inköp mot våra hållbara mål.
•       Stödja alla projekt och värna våra kommersiella mål och hållbarhetsmål.
•       Skapa och driva strategier gällande inköp/projekt med våra leverantörer och interna intressenter.
•       Projektleda det kommersiella/upphandlingsuppdraget inom de olika projekten.
•       Ansvara för leverantörsval, förhandling & kvalificering för att uppfylla projektspecifikationer samt kostnads-, kvalitets- och ledtidsmål.  

Din profil
Vi söker dig som har en mycket god projektledningsförmåga och som har arbetslivserfarenhet från liknande befattning, gärna i ett liknande företag. Det kommer att krävas erfarenhet från att driva besparingsprojekt, kontraktsförhandlingar, implementering av nya leverantörer och en god förståelse för teknik och tillverkning. Du har erfarenhet av sourcing för tekniskt komplexa industriella produkter och tjänster.   Som person tror vi att det är viktigt att du är en mycket målinriktad och motiverad person som besitter utmärkt kommunikations- och organisationsförmåga då vi är en komplex och global organisation. Flytande engelska och förmågan att resa ibland kommer att krävas.   Tjänsten är placerad på Ecoleans kontor i Helsingborg, Sverige. Du kommer att rapportera direkt till Director Group Procurement.  

Kontakt och ansökan
Ecolean har valt Sourcingpeople som sin rekryteringspartner i denna rekrytering. Vänligen ansök på hemsidan www.sourcingpeople.se senast den 5 november 2022. För information om tjänsten kontakta Sigfrid Rytten på sigfrid.rytten@sourcingpeople.se eller på telefon 0705111108  

Vill du arbeta i en snabb, dynamisk och global organisation? Då kanske denna position som strategisk inköpare – hos Ecolean är något för dig!


Kontaktperson


Tel:

Andra aktuella tjänster

Inköpschef

Företag: Hitech & Development Wireless AB
Placering: Kista

Läs mer

Supply Chain Manager

Företag: Frauentahl Gnotec Sweden AB
Placering: Hylte

Läs mer

Taktisk Inköpare

Företag: Derome AB
Placering: Varberg eller Göteborg

Läs mer

Interna köp och traded products

Företag: Backer AB
Placering: Sösdala

Läs mer

Inköpskonsult - Strategisk inköpare

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Södra Sverige

Läs mer

Inköpskonsult - Taktisk/Projekt-inköpare

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Södra Sverige

Läs mer

Logistikkonsult - Materialplanering

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Norra Stockholm

Läs mer

Kvalitetskonsult - Direkt material

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Södra Sverige

Läs mer

Inköps- och logistikkonsulter

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Hela Sverige

Läs mer

Kontakta oss

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Stockholm

Waterfront Building
Klarabergsviadukten 63
101 23 Stockholm
Tel: 08-21 40 90
info@sourcingpeople.se

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se

Göteborg

World Trade Center
Mässans gata 18
402 24 Göteborg
Tel: 031-16 21 00
info@sourcingpeople.se