• Information

Placering: Stockholm
Referensnr: 9120
Sista ansökningsdag: Löpande intervjuer

  • Kontaktperson

Sigfrid Rytten
Tel: 070 - 511 11 08
sigfrid.rytten@sourcingpeople.se

  • Ansökan

För att lämna din ansökan till tjänsten behöver du vara registrerad hos oss. Är du redan registrerad? Logga in nedan.

Logga in

Registrera CV

Skriv ut

SourcingPeople - Rekrytering av ledare och specialister inom inköp och supply chain.

Seniora Produktspecialister

Om Bravida Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida omsätter närmare 30 miljarder utspritt på sina 302 avdelningar runtom i Norden där varje lokal avdelning har sin specialisering, men kunderna är gemensamma. Med tätt samarbete mellan avdelningarna – både på orten och i Bravida – skapar organisationen ett unikt helhetserbjudande till varje kund. Bravida är ett stort företag med lokal närvaro samt genom service och installation ger Bravida fastigheter liv – och leder vägen mot ett hållbart och motståndskraftigt samhälle. Läs mer på www.bravida.se  

Med placering i Stockholm söker vi nu flera: Seniora Produktspecialister  

Som Senior Produktspecialist kommer du att ha ett ansvar att säkerställa de produkter vi köper från våra internationella leverantörer lever upp till de krav som ställs från myndigheter, kunder och vår egen organisation. Du kommer att ansvara för något av våra produktområden Elteknik, Värme/Sanitet eller Ventilation. Du kommer tillsammans med dina kollegor bygga upp Bravidas nya ändamålsenliga Lab för utvärdering och test av nya och befintliga produkter. Bravida är Nordens ledande företag inom installationer och det är av yttersta vikt att våra produkter lever upp till marknadens krav på kvalitet, livslängd och hållbarhet.

I rollen som Senior produktspecialist på Bravida ansvarar du för att:
  • Testa och utvärdera produkter som Bravida köper internationellt
  • Säkra att Bravidas produktkrav uppfylls
  • Se till att samtliga myndighetskrav uppfylls
  • Ansvara för att all teknisk dokumentation rörande produkterna är korrekt och uppdaterad
  • Bygga upp ett ändamålsenligt testlab
  • Vid behov medverka till kvalificering av leverantörer
  • Ansvara för att dokumentation miljögodkännanden som Sunda Hus, Svanen, Byggvarubedömningen mm finns på plats
 Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av testa och utvärdera produkter. Lämplig bakgrund kan vara från oberoende testinstitut, handel, bygg eller industri med liknande arbetsuppgifter.  Erfarenhet från produkter förekommande i installationsbranschen är meriterande. Våra huvudsakliga internationella inköp sker från Asien och Östeuropa.  Självklart är du en trygg användare av relevanta IT-verktyg. Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat.   Som person är du noggrann, analytisk och strukturerad och har öga för detaljer. Du har en god kommunikationsförmåga och hanterar ditt arbete på en professionell nivå. Vidare tror vi du är kvalitetsmedveten, angelägen om att nå resultat och att hålla deadlines.   Du gillar att kavla upp ärmarna och stimuleras av tillväxt samt trivs i ett framåtdrivande bolag med hög ambitionsnivå.

Du har teknisk högskoleutbildning, helst med fokus på elektroteknik eller mekanik. 
 

Positionen är lokaliserad på Bravidas huvudkontor i Stockholm.  

Bravida som arbetsgivare
Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt den största i vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som anställd. Sedan flera år har vi rankats som en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida strävar efter mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa fantastiska resultat tillsammans.   Utöver förmåner som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och välmående värdesätts högt. Vi på Bravida är vana vid att leverera högsta kvalitet till nöjda kunder och månar om såväl arbetsglädje som en god arbetsmiljö. Läs gärna mer om vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. 

När du växer så växer vi! 

Hur söker du jobbet?  
Hur ansöker du? Ansökningar hanteras löpande. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök (Registrera CV). 

Kontaktperson


Tel:

Andra aktuella tjänster

Inköpare -Interna köp och traded products

Företag: Backer AB
Placering: Sösdala

Läs mer

Kvalitetskonsult - Direkt material

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Södra Sverige

Läs mer

Inköps- och logistikkonsulter

Företag: Scandinavian Purchasing Group AB
Placering: Hela Sverige

Läs mer

Kontakta oss

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se