Tjänster vi rekryterat

Global Transport Managers
Logistiker
Landansvariga
Planerare
Logistikchefer
Supply Chain Directors
CFF Managers
Category Managers - Land/Sea/Air
Demand Planners
Lagerchefer
Inbound Manager

Supply Chain

Ibland kan det vara svårt att börja i rätt ände när man pratar om Logistik och Supply Chain. Området kan uppfattas som pretentiöst med alla experter, konsulter och trebokstavsförkortningar. Därför är det viktigt att kunna konkretisera och förenkla.

Logistik och Supply Chain Management handlar om tvärfunktionell samverkan inom och mellan företag. Området är gigantiskt och har ibland ambitionen att vilja omfatta ”allt”. På sätt och vis är detta sant. De flesta rollinnehavare på företaget har en direkt eller indirekt påverkan på hur denna samverkan fungerar. Samtidigt är det ju av denna anledning som det blir som intressant att jobba med logistik.

Vilka är de framgångsrika kunskaperna och kraven inom logistikområdet? Har kandidatrena kunskap och erfarenhet från skilda områden som projektledning, affärsystem, planeringsmodeller, flödesoptimering, miljö och hållbarhet, processutveckling, transportoptimering. Skillnaden i kunskap och erfarenhet är skillnaden mellan lönsamma företag och mindre lönsamma.

  • - Processutveckling
  • - Demand planning
  • - Kartläggning av materialflöden

Kontakta oss

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se