Mitt CV - Logga in

Glömt lösenord?
Tjänster vi rekryterat

Fabrikschefer
Site Managers
Planerare
Chief Operator Officers
Kvalitétsingenjörer
Produktionsledare
Produktionsdirektörer
Behovsplanerare
Processingenjörer
Processutvecklare
Kvalitétscefer
Industri 4.0 Specialister

Produktion

Produktion i dess vida bemärkelse är ett nyckelområde i de flesta företag. Produktionen ansvarar för att ta fram produkter som uppfyller kundens krav på specifikation och kvalitet till rätt leveranstid. Samtidigt ska vi säkra arbetsmiljö, förebyggande underhåll och ständiga förbättringar.

Inom produktionen ska man också upprätta produktionsplaner och budget samt följa upp och analysera produktivitet och ta fram underlag för bedömning av lönsamhet. Det gäller också att utveckla verksamheten. Vilka personalutvecklingsinsatser krävs?

Vilka investeringar ska göras? Hur nås målen och kvalitetskraven? Jobbar vi med LEAN? Vilka verktyg behöver vi arbeta med? SourcingPeople vet vad som krävs av chefer och ledare inom en produktionsorganisation och vad som måste utvecklas när det gäller personalpolicy, budget och förbättring av arbetsmiljö och produktivitet. Produktionsarbetet ska genomföras med hög lönsamhet, god kvalitet och generera nöjda kunder. Därför är ledare inom produktion idag nyckelpersoner och sätter mål för personalresurser, projektering, inköp och ser till att tidsplanerna hålls. Dessutom ska arbetsmiljöarbetet drivas aktivt. Som chef inom produktion har du ansvar för att utveckla medarbetarna och säkerställa att individuella kompetenser används på bästa sätt.

Som produktionsansvarig bör du idag bör behärska en mängd olika verktyg, ha förmåga att styra och utveckla din produktion och personal.

Inköp

Kontakta oss

När du kontaktar oss så samtycker du till vår personuppgiftspolicy. Du kan när som helst återkalla ditt samtycke och vi kommer då att sluta behandla dina personuppgifter. Läs mer om vår personuppgiftspolicy.

Halmstad

Strandgatan 1
302 50 Halmstad
Tel: 035-10 90 90
info@sourcingpeople.se